Mi a szakrendelés célja?

Magánrendelőink legfontosabb és legfelkészültebb szakterületei közé tartozik a szemészeti szakrendelés.
Nagy figyelmet fordítunk a szem egészségének megőrzésére illetve a különböző rendellenességek, látási nehézségek diagnosztizálására és megszüntetésére.

Kinek szükséges?

Szemünk a világban történő tájékozódáshoz elengedhetetlen szerveink egyike, ami számos veszélyforrásnak van kitéve, bárhol is tartózkodjunk. A folyamatos számítógép előtti munka, az irodákban, bevásárlóközpontokban alkalmazott mesterséges fény veszélyeztetheti szemünk egészségét. A nagyvárosi forgalom okozta por és szmog további kockázati faktort jelent. Egyre többen szenvednek szemszárazságtól, küszködnek látásromlással illetve kényszerülnek szemüveg viselésére. Mindezek elkerülése érdekében készséggel állunk az Ön rendelkezésére, ha szűrővizsgálatra illetve szemészeti beavatkozásra érkezik hozzánk vagy konzultálni szeretne.

Miből áll a szakvizsgálat?

A szemészeti szolgáltatások köre két fázisból tevődik össze. A diagnosztikai- és szűrővizsgálatok - látásélesség vizsgálat, szemfenék vizsgálat, szemüveg rendelés stb. - a szakorvosi rendelőben zajlanak, ahol modern szemészeti vizsgáló berendezések teszik lehetővé az alapos és megbízható orvosi kivizsgálást:
- Vízus szemészeti vizsgálóegység
- Refractokeratométer
- Szemnyomásmérő berendezés
- Réslámpa segíti az orvost a pontos diagnózis felállításában.
Pácienseink kényelmét egy minden igényt kielégítő, modern, elektronikusan állítható vizsgáló egység biztosítja.

Szakorvos: Dr. Dzvonyár János 

 

Online időpont kérés: Online időpont kérés a Sasadi Egészségközpontba 

Telefonos időpont kéréshez elérhetőségeinket itt találja.

Tekintse meg szemészeti árlistánkat!