Jelen oldalon került összefoglalásra a FŐNIX-MED Zrt. által biztosított foglalkozás-egészségügyi és szakorvosi ellátást igénybevevő legnagyobb vállalati partnereink referencia-listája.

 rg-logo

Ugyancsak hosszú távú kapcsolatról beszélhetünk a Richter Gedeon Nyrt. esetében, mely hazai vezető gyógyszeripari cég részére társaságunk 2002. óta biztosítja a foglalkozás-egészségügyi alapellátást (kb. 3.500 fő) és az azt kiegészítő szolgáltatásokat.

 

2006. szeptemberétől társaságunk a MOL csoportnak is egészségügyi ellátó partnerévé vált, így több mint 10 ezer fővel bővült a FŐNIX által ellátott munkavállalók létszáma.

 

Pályázati eljárást követően 2009. augusztus 01-jei kezdettel újabb nagy partnerünknek kezdhettük meg a szolgáltatást a CHINOIN Zrt. – Sanofi Aventis Zrt. személyében.

 

Társaságunk 2011. február 1-től végzi napjaink legnagyobb élelmiszeripari vállalatának, a Nestlé Hungária Kft. foglalkozás-egészségügyi ellátását, 620 alkalmazottal.

 

A Magyarországon 1988 óta jelen lévő McDonalds Európa legnagyobb étteremlánca. Az itt dolgozók (közel 600 fő) jelentős részének foglalkozás-egészségügyi ellátását 2011. áprilistól Társaságunk végzi.

 

2011 nyarán a Philip-Morris Magyarország Kft.-vel kötöttünk országos szolgáltatási szerződést a foglalkozás-egészségügyi és kapcsolódó szolgáltatásokra (helyszíni szűrések, komplex szűrőcsomagok, oktatás, stb.)

 

És további 105 vállalat.

A fentiek tanúsítják, hogy kellő tapasztalatot és jártasságot szereztünk a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatói tevékenység terén, melyet folyamatosan bővülő partnerkörünk, s ezen partnereink megelégedettsége is bizonyít.