Melanomamobil

A Melanomamobil 2005 február óta működik Magyarországon egy speciális teledermatológiai know-how alapján, melynek lényege, hogy a páciensek vizsgálata és a vizsgálat kiértékelése térben és időben szét van választva. Így elérhető az, hogy még azon pácienseink anyajegyeit is nagy tapasztalattal rendelkező specialista nézi végig, akit az ország egyik távoli szegletében nézünk meg valamelyik munkahelyi szűrés során, vagy valamely helyi szűrőállomáson.

Vajon az Ön vizsgálata, bőrgyógyászati szűrése, a szűrés utáni teendők nálunk jó kezekben vannak-e? Beszéljenek magukért a honlapunkon található pozitív visszajelzések, megmentett életek és a blogban olvasható, rendszeresen frissülő tanulságos történetek, olvasói visszajelzések.

 
Várjuk Önt is vizsgálatainkon. Ne feledje, akiknek megmentettük az életét, mind úgy jöttek szűrésre, hogy semmi gyanúsat nem észleltek a bőrükön.

Tekintse meg anyajegy eltávolítás árainkat itt!

Dr. Kiss Edit

Reumatológus, fizioterapeuta, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos

Gyógyító munkámban legfontosabbnak a személyes figyelmet, az empátiát érzem. A kórtörténet részletes felvétele, a gondos fizikális vizsgálat, a diagnózis és a megfelelő kezelés közös kiválasztása erre épül.

A mozgásszervi betegségek gyógyításában hirtelen kezdődő súlyos fájdalmak esetén kiemelkedően fontos a megfelelő, gyors fájdalomcsillapítás. Hosszabb ideje tartó, elhúzódó fájdalmak esetén fő feladatomnak tartom a páciens belső erőforrásainak felfedezését és támogatását, az állapotnak megfelelő aktív mozgásterápiát és a rendszeres ellenőrző vizsgálatokat.
Alkalmazott módszereim között szerepel az injekciós kezelés, valamint az MD orvosi kollagén terápia.

Önéletrajz, szakmai képesítések:
- részlegvezető főrovos, Egyesített Szent István és Szent László Kórház Rehabilitációs Centrum
- reumatológus, Józsefvárosi Egészségügyi Szolgálat
- 1983 Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Kar
- 1988 Reumatológia és fizioterápia szakvizsga
- 1994 Mozgásszervi rehabilitációs szakvizsga

Rendelési idő: Csütörtök 17.00-20.00

Időpont egyeztetéshez hívja a +36/20 481 2620-as telefonszámot reggel 8-10 óra között vagy a rendelési idő alatt!
Email: bejelentkezes@drkissedit.com

Tekintse meg a Dr. Kiss Edit árlistáját ide kattintva!