Magánegészségügyi csoportot épít az Affidea

2018.02.06.

A piacvezető diagnosztikai vállalat megvásárolta a Főnix-Med teljes vállalat-egészségügyi és járóbeteg-ellátási portfólióját

 • A tranzakció a magánegészségügyi szektor eddigi legnagyobb szakmai befektetése
 • Az Affidea-csoport a magánegészségügyi piac meghatározó szereplője: 1100 munkavállaló és közreműködő, több mint 100 szolgáltatási helyszín

 

Budapest, 2018. február 6. – Magyarország piacvezető képalkotó diagnosztikai vállalata, az Affidea Diagnosztika Kft. bejelentette, hogy 2018. február 1-jén megvásárolta a Főnix-Med Zrt. 100%-os részvénypakettjét, és ezzel a Főnix-Med Zrt. és leányvállalata, a Főnix Medical Center Kft. kizárólagos tulajdonosává vált. A Főnix-Med-érdekeltségek megvásárlása az eddigi legnagyobb, szakmai befektető által végrehajtott tranzakció a magyar magánegészségügyi piacon. Az Affidea 2018 során teljeskörűen integrálja a Főnix-Med vállalat-egészségügyi és járóbeteg-ellátási szolgáltatási portfólióját, és ezzel a képalkotó diagnosztikán túlmutatóan is a szektor egyik meghatározó szereplőjévé válik.

 

Több hónapos tárgyalássorozat után, 2018. február 1-jén az Affidea tulajdonába került a Főnix-Med Zrt. és leányvállalata, a Főnix Medical Center Kft. A GVH-hoz is bejelentett tranzakció eredményeképpen a Főnix-Med érdekeltségeivel kiegészülő Affidea-csoport mostantól – a hazai piacon egyedülálló módon – korszerű képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat, mintegy 30 szakorvosi területen járóbeteg-szakellátást és országos lefedettségű vállalat-egészségügyi szolgáltatásokat egyaránt kínál ügyfeleinek. 

 

A bejelentés kapcsán Giuseppe Recchi, a nemzetközi Affidea Csoport vezérigazgatója hangsúlyozta: „A Főnix-Med megvásárlása is bizonyítja az elkötelezettségünket, hogy – korszerű képalkotó diagnosztikai tevékenységünk megerősítése mellett – pácienseinknek magas szintű járóbeteg-ellátási szolgáltatásokat nyújtsunk egész Európában. Célunk, hogy minden piacunkon javítsunk az egészségügyi ökoszisztémán, és hozzájáruljunk egy egészségesebb társadalom kialakulásához. Ehhez stabil alapot nyújt orvosszakmai hátterünk, kipróbált és bevált protokolljaink, és kiemelkedő ügyfélélményt biztosító működésünk.”

 

„A meglévő és az új szolgáltatások szinergiájából Magyarország vezető, komplex magánegészségügyi vállalata született meg. A tranzakciónak köszönhetően jelentősen kiszélesedő szolgáltatási portfólióból a Főnix-Med és az Affidea ügyfelei egyaránt profitálnak” – fogalmazott Leitner György, az Affidea Diagnosztika Kft. ügyvezető igazgatója, aki a továbbiakban a Főnix-Med Zrt. vezérigazgatói feladatait is ellátja.

Hozzátette: a Főnix-Med megvásárlása az Affidea első olyan hazai befektetése, amelyik kívül esik a képalkotó diagnosztika területén, egyben pedig az eddigi legnagyobb, szakmai befektető által végrehajtott akvizíció a magyar magánegészségügyi piacon. A Főnix-Med részvénycsomagját az Opinion-csoport értékesítette, a tranzakció pontos értékét a felek nem hozták nyilvánosságra.

 

A Főnix-Med Magyarország egyik meghatározó vállalat-egészségügyi specialistája. Jelentős számú közép- és nagyvállalat foglalkozás-egészségügyi és vállalat-egészségügyi szolgáltatópartnereként 600 munkatársával – országszerte mintegy 100 telephelyen – évente több mint 100.000 munkavállaló vállalat- és foglalkozás-egészségügyi ellátását biztosítja.

 

„A megállapodásnak köszönhetően új dimenzióba kerül a Főnix-Med működése. A 2002-es zrt.-vé alakulás óta eltelt időben sokan és sokat dolgoztunk egy versenyképes, széles körű járóbeteg-ellátást nyújtó vállalat létrehozásán. Mára kijelenthetjük, hogy a vevői igények időben történő felismerésének és innovatív megoldásainknak köszönhetően ez a célunk teljesült. Örömmel tölt el, hogy vállalati értékeink – piaci pozíciónk, ügyfélkörünk és kollégáink szakértelme – olyan szakmai befektető figyelmét keltette fel, amelyről közismert, hogy nemcsak a komplex szolgáltatásfejlesztésben érdekelt, de az ügyfél-elégedettség növelése és a transzparens működés mellett is elkötelezett” – nyilatkozta dr. Takács Zoltán, a Főnix-Med Zrt. korábbi igazgatósági tagja, az Opinion-csoport képviselője.

 

Az Affideát 26 évvel ezelőtt Magyarországon alapították, és jelenleg is innen irányítják. A képalkotó diagnosztikára specializálódott nemzetközi vállalatcsoport nemcsak Magyarország, de Európa piacvezető – képalkotó diagnosztikai szolgálatatásokra specializálódó – magánegészségügyi szolgáltatója is: 16 országban 230 telephelyen a kontinens legkorszerűbb képalkotó diagnosztikai eszközparkját üzemelteti.

A csoport hazai leányvállalata, az Affidea Diagnosztika Kft. jelenleg 12 hazai telephelyen több mint 500 munkavállalót foglalkoztat, köztük a hazai radiológus orvosok mintegy hatodát. Központjaiban több mint 1 millió diagnosztikai vizsgálatot végeznek el évente.

 

A 2018 során teljeskörűen integrálódó Affidea és Főnix-Med együttműködése 10 évvel ezelőtt kezdődött, majd 2017 nyarán a közösen megnyitott Váci Greens Egészségközponttal új szintre lépett: a magánügyfelek az egészségközpont megnyitása óta egy helyen vehették igénybe a két vállalat egymást kiegészítő egészségügyi szolgáltatásait.

Az egészségközpontban jelenleg csúcskategóriás diagnosztikai és 16 szakterületre kiterjedő járóbeteg-ellátást, illetve különböző prevenciós szűréseket is kínálnak a vállalati és magánügyfeleknek – mostantól az Affidea-csoport égisze alatt.

 

A tranzakcióban érintett mindkét vállalat a 12 meghatározó magánegészségügyi szolgáltatót tömörítő szakmai érdekvédelmi szervezet, a PRIMUS Egyesület tagja.

 

Ajándékozzon egészséget!

2017.12.04.

A legszebb és legértékesebb ajándékok közé tartozik az egészég és a törődés. Ennek a kifejezésében segítünk Önnek az ünnepek közeledtével - de akár az év többi napján is – az utalványaink segítségével, melyekkel az egészséges élet és jövő örömét ajándékozhatja szeretteinek vagy akár munkatársainak.

Egészségközpontjainkban az alábbi utalványok vásárolhatóak meg:

 • Egészségmegőrző szűrőcsomag utalvány
 • Női egészség szűrőcsomag utalvány
 • Férfi egészség szűrőcsomag utalvány
 • Szív- és érrendszeri szűrőcsomag utalvány
 • Szakorvosi vizsgálat utalvány

A részletekről egészségközpontjaink recepcióján kérjen bővebb felvilágosítást!

 

Komoly versenyelőny a dolgozóknak nyújtott egészségszolgáltatás

Az egészségmegőrzés nem költség, hanem gyorsan megtérülő befektetés

2017.11.24.

Health On Day néven tartott egészségfejlesztési szakmai napot a General Electric (GE) Közép-Európában egyedülálló budapesti egészségközpontjában csütörtökön az Affidea Diagnosztika, a FőnixMed, a GE és az Union Biztosító. A rendezvényen mintegy száz HR vezető ismerhette meg a munkahelyi egészség- és életmódprogramok kidolgozásának lehetőségeit a cafeteriában nyújtott egészségbiztosítástól a mozgás- és táplálkozási programokat is felölelő komplex modellekig.

Az egyik legnagyobb hazai foglalkoztatónak számító GE tette lehetővé programszerűen több ezer dolgozója számára az egészség-szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférést Magyarországon, amelyet komplex életmódprogrammal egészített ki. Egészségügyi szolgáltató partnerei, a Főnix-Med és az Affidea Diagnosztika segítségével nagy értékű képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat (CT, MR, mammográfia, ultrahang, röntgen), járóbeteg-szakellátást biztosítanak dolgozóiknak, a betegirányítást pedig az UNION Biztosító 24 órás orvosi call-centere végzi. Az életmód-szolgáltatási oldalon az egészséges táplálkozást az egészséges ételeket kínáló éttermi szolgáltatás, a rendszeres testmozgást pedig színvonalas fitnesz-szolgáltatások egészítik ki. A GE lehetővé tette azt is, hogy a dolgozóik jelentős része mindezt a központi helyszínen, a GE campus területén, a Váci Greens Irodaházban érje el.

          

 

 

 

Év Magánrendelője 2017 versenyben I. helyezést értünk el

Év magánrendelője szakmai díj 2017

 2017-ben is megrendezésre került a HáziPatika.com „Év Magánrendelője” verseny. A megmérettetésen számos, rendkívül nívós magán egészségügyi intézmény vett részt. A rangos szakmai zsűri az „1 napos és fekvőbeteg ellátást végző intézmények” kategóriában a szakmai díjat ítélte meg a Főnix Medical Centernek.

 

Köszönjük az elismerést és a jövőben is azon dolgozunk, hogy a következő évben is kiérdemeljük ezt az elismerést.

 

 

Példaértékű együttműködés keretében nyílt meg
a Váci Greens Egészségközpont

 

Modern képalkotó diagnosztika és szakrendelések egy helyen

 

 

A Főnix-Med és az Affidea Diagnosztika 2017. június 22-én ünnepélyes keretek között nyitotta meg új, közös magán egészségügyi klinikáját, a Váci Greens Egészségközpontot. A Budapest egyik legjobban fejlődő, a General Electricnek (GE) is otthont adó üzleti negyedében nyíló egészségközpont korszerű képalkotó diagnosztikai ellátással és orvosi szakrendelések nagy választékával várja a pácienseket. A klinika a GE dolgozói mellett a Váci úti vállalatok munkatársai, valamint a kerület és az agglomeráció lakosai számára is könnyedén megközelíthető, elhelyezkedése kedvező, azonban regionális referenciaközpontként küldetése ennél sokkal messzebbre mutat.

Budapest, 2017.06.22. - A Váci Greens Egészségközpont a hazai OEP finanszírozás mentes magánegészségügyi szektor egyik ékköve, amely jelentős nagyvállalatok kivételes összefogása mellett, több mint 1,2 milliárd forint összegű beruházás keretében valósult meg. Az Affidea Diagnosztika a GE diagnosztikai berendezések egyik legnagyobb megrendelőjeként hosszú múltra visszanyúló üzleti kapcsolatot ápol a GE-vel, míg a Főnix-Med a foglalkozás-egészségügy révén kötődik a globális vállalathoz. Hármójuk partnerségével pedig létrejöhetett a regionális referenciaközpontnak számító klinika, ahol a cégek saját tudásuk és szolgáltatásuk legjavát összeadva várják a hozzájuk érkezőket.

Az Affidea és a Főnix-Med által működtetett egészségközpont a hazai magán egészségügyi ágazat szempontjából is mérföldkőnek számít, hiszen a két szolgáltató saját erősségeit összeadva, partnerként áll a páciensek szolgálatába.

A Váci Greens Egészségközpont ünnepélyes megnyitóján az Affidea Diagnosztika és a Főnix-Med stratégiai partnerei mellett díszvendégként részt vett Dr. Szabó László külgazdasági és külügyminiszter-helyettes, aki köszöntőbeszédében méltatta a Váci Greens Egészségközpont koncepcióját. „Az, hogy ez a két piaci résztvevő a versenyhelyzeten felülemelkedve partnerségre lépett, nemcsak az érintett vállalatok és a magánpáciensek számára jelent óriási előnyt, hanem az egészségipar fejlődéséhez is hozzájárul. A gazdasági növekedés motorja a magas hozzáadott értékű, innovatív megoldások alkalmazása, amelyre kiváló példa a legmodernebb GE technológiát biztosító egészségközpont.” - mondta Dr. Szabó László, miniszterhelyettes.”

A klinika jelenleg elérhető szolgáltatásai között szerepelnek a belgyógyászat, az ortopédia, a kardiológia, a bőrgyógyászat, a nőgyógyászat, az urológia, a szívultrahang, a szemészet, az orr- fül-gégészet, a fogászat szakterületéhez kapcsolódó vizsgálatok (fogászat és fogászati panoráma RTG), és a gyógytorna. Ezen felül a központ az év során további szakmákkal (allergológia, diabetológia, endokrinológia, reumatológia, neurológia, sportorvoslás, repülőorvoslás) bővíti kínálatát.

A szakrendeléseken túl szűrőközpontként is működik a Váci Greens Egészségközpont, a különböző prevenciós szűrések széles körét kínálva vállalati- és magán ügyfelek számára.

Emellett az új klinika egyedülálló gépparkkal rendelkezik, amely a GE legmodernebb technológiáját állítja a páciensek szolgálatába. Így Magyarországon elsőként válik elérhetővé a térítéses ellátást választók számára a legnagyobb térerejű, 3 Teslás MR berendezés, de egyedülálló az a 3 dimenziós mammográfia is, amelyen a páciens maga állíthatja be a kompressziós erőt, komfortosabbá téve a vizsgálat menetét. További csúcskategóriájú diagnosztikát biztosít a legkorszerűbb 128 szeletes CT berendezés, valamint a legkorszerűbb ultrahang- és digitális röntgen készülékkel is felszerelték a centrumot.

„A Váci Greens Egészségügyi központjában alkalmazott GE diagnosztikai berendezések az orvosi szolgáltatás, a beteggondozás és ellátás innovatív korszakát vetítik előre. Büszkék vagyunk arra, hogy az Affideával és a Főnix-Meddel partnerségben olyan egészségügyi központ létrehozásában vehettünk részt, amely mind a magánellátást választó lakosság széles körének, mind pedig a GE munkavállalóinak magas színvonalú egészségügyi szolgáltatást nyújt” – mondta el Joerg Bauer, a GE Magyarország ügyvezető igazgatója.

A szektor élénkítése mellett a magánklinika az orvostársadalom számára is új távlatokat nyit meg. Leitner György, az Affidea Diagnosztika ügyvezető igazgatója beszédében a központban létesített oktatócentrum jelentőségét emelte ki. „A Váci Greens Egészségközpont létrehozásával a páciensek mellett az orvosoknak, kollégáinknak is szerettünk volna korábban nem elérhető lehetőségeket biztosítani. Ezért alakítottunk ki egy oktatócentrumot a központ emeletén, amelyben szakmai tréningek keretében szeretnénk megosztani a modern képalkotó diagnosztikai eljárások titkait. Az elméleti oktatás mellett pedig a szakemberek működés közben is megfigyelhetik majd a különböző berendezéseket” – mondta Leitner György.

Az összetett koncepció megvalósítása minden fél számára nagy volumenű beruházást jelent, amely során figyelembe kellett venni a szakorvosi rendelésekhez, a diagnosztikai vizsgálatokhoz, valamint a képzések és rendezvények szervezéséhez szükséges feltételeket. „A klinika megtervezésénél és kivitelezésénél számos, a magas szintű ellátáshoz szükséges fizikai, és a páciensek maximális komfortérzetét biztosító egyéb kritériumnak kellett megfelelnünk. A Főnix három éve kereste már a sikeresen működő budai klinikája mellé az új pesti oldali klinikája helyszínét, örömmel tölt el bennünket, hogy megtaláltuk a legideálisabb helyet és a legmegfelelőbb partnert az új telephelyünk kialakításához” – emelte ki köszöntőbeszédében Tunkli Gábor, a Főnix Medical Center ügyvezető igazgatója. A díszvendég és a partnercégek képviselői által megtartott köszöntők után a megnyitó vendégei lehetőséget kaptak, hogy szakmai vezetők kíséretében maguk is megtekintsék Magyarország legmodernebb egészségközpontját.

 

 

 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

A HáziPatika.com, a legnagyobb egészségügyi portál idén második alkalommalrendezi meg 04.20-tól az Év magánrendelője 2015. szavazást,s adja át a szakmai és közönség díjakat.A szavazáson csoport praxis kategóriában a FŐNIX Medical Centert regisztráltuk, amelyen Önök, pácienseink és kollegáink is szavazhatnak.

 

Szavazni az alábbi linken lehet: http://www.hazipatika.com/ev-maganrendeloje-2015/fonix_medical_center/5451

 

A páciensek és a laikus közönség saját tapasztalatai alapján, előre meghatározott szempontrendszer szerint értékeli az intézményeket (1-5-ig ). Ez alapján az egyes intézmények összesített pontszámot kapnak. A kategóriában a legmagasabb átlagpontszámot elérő intézmény lesz a kategória közönségdíjasa.

Nyeremény! Azok között, akik április 20-a és május 20-a között szavaznak valamelyik rendelőre, a Házipatika kisorsol egy hétvégi pihenést a gyopárosfürdői Hotel Corvus Aqua Hotelben, két fő részére!

Érvényes szavazatot csak az adhat le, aki mind az öt kategóriában értékeli az adott kórházat. Szavazatot megerősíteni csak azok a felhasználók tudnak, akik a már létező HáziPatika.com regisztrációjukat összekötik létező Facebook fiókjukkal vagy regisztrálnak a HáziPatika.com oldalon a Facebook fiókjuk segítségével.

 

Egy regisztrációval egy intézményre csak egyszer lehet szavazni. A szavazás tisztasága miatt csak azokat a szavazatokat veszik figyelembe, amelyeket olyan Facebook-regisztrációval erősítettek meg, amelyek tulajdonosai rendelkeznek legalább 20 ismerőssel a Facebookon belül és van legalább egy, 90 napnál régebbi bejegyzésük vagy like-uk vagy feltöltött fotójuk.

 

Előre is köszönjük a szavazatokat!

Foglaljorvost.hu 2014. évi kedvenc orvosai

2015.01.20.

Gratulálunk orvosainknak a foglaljorvost.hu magánorvosi portálon 2014-ben elért kiváló páciens értékelésekért!

- Dr. Filkorn Tamás szemész szakorvos (5)

- Dr. Garay Zsolt fül-orr-gégész szakorvos (5)

- Dr. Gergely Mária radiológus szakorvos (5)

- Dr. Merth Gábor urológus szakorvos (4.9)

Oklevelek

 

Életmentő Bőrvizsgálat a Főnix Medical Centerben!

2015.01.05.

Mostantól elérhető a piacon egyedülálló MelanomaMobil® anyajegyszűrés a Főnix Medical Centerben is!

Életünk során anyajegyeink változhatnak, új anyajegyek alakulhatnak ki bőrünkön. Ezek akár egy rosszindulatú bőrdaganat (bőrrák, melanoma) jelei is lehetnek. A melanoma napjaink egyik legagresszívebben és leggyorsabban terjedő daganatos betegsége, mely időbeni diagnosztizálás nélkül végzetessé válhat. Ezért kiemelkedő fontosságúak a szűrések, valamint a változások észlelése és folyamatos nyomon követése.

Az anyajegyszűréshez szükséges vizsgálatok és elemzés élén a MelanomaMobil® jár, az alábbiaknak köszönhetően:

Melanoma
 • teljes testfelületet megvizsgálják
 • az összes anyajegyet és bőrelváltozást digitálisan rögzítik
 • a speciális felvételeket felnagyított állapotban elemzik ki
 • kétszeresen értékelnek: a helyszíni vizsgálat és kiértékelő központi elemzés során is
 • legalább 2 orvos véleményez egymástól függetlenül
 • az összes anyajegy összehasonlításra kerül a 2. szűréstől, így minden változás észrevehetővé válik

Ennek eredményeként több tízezer szűréssel és több száz megmentett élettel büszkélkedhetnek.

Bővebb információk a szűrésről: Melanomamobil

Bejelentkezés:
- Hétköznap 8 és 16 óra között hívja a +36 70/337 3333 -as telefonszámot vagy
- Jelentkezzen be online itt!

 

Karácsonyi szünet

2014.12.22.

Tisztelt Ügyfeleink!

A Főnix Medical Center 2014.12-23. és 2015.01.04. között ZÁRVA tart.
Nyitás 2015. január 5-én hétfőn 8 órakor.

Minden kedves ügyfelünknek Boldog Ünnepeket Kívánunk!

Karacsonyi szünet

 

Idén ajándékozzon egészséget!

2014.12.01.

A közelgő ünnepek alkalmával Ön is a megfelelő ajándékot keresi? Egészségmegőrző szűrőcsomagunkat 32.000 Ft helyett 25.000 Ft-os áron, most 20% kedvezményel kínáljuk.

 

Gondoljon szereteire, kiváló ajándék a prevenció jegyében!

 

 

 

Főnix Egészségcsomag

 

Előzzük meg az influenzát!

2014.10.26.

Ősz végén, a tél közeledtével megkezdődik az influenza szezonja. Aki idejében oltatja be magát, biztos védettséghez juthat vírusokkal szemben! Kinek érdemes az infuenza elleni védőoltást beadatni?
- főleg az időseknek, a krónikus betegeknek,
- a munkájuk során sokakkal kapcsolatba kerülő embereknek,
- azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akiknek van valamilyen alapbetegségük (pl. magas vérnyomás, érelmeszesedés, szívkoszorúér betegség, asztma, diabétesz, máj- és vesebetegségek)
- kismamáknak, babát tervezőknek.

A védőoltás a Főnix Medical Center szolgáltatásain belül igénybe vehető, melyről recepciós kollégáink készséggel nyújtanak további információt: +36 30 835 8620, recepcio@fonixmedicalcenter.com

 

Sportorvosi vizsgálat a Főnix Medical Centerben!

2014.09.04.

Aki versenyszerűen sportol, az biztosan tudja, hogy a sportoló egészsége érdekében rendszeresen el kell látogatni sportorvoshoz alkalmassági vizsgálatra.
- Sportorvosi vizsgálat a sportengedély kiadásához vagy hosszabbításához.
- Várakozás nélkül
- Alapvizsgálatok egy helyszínen, egy időben
- Előzetes időpont előjegyzés szerint
- Dr. Márkus György, elismert szakorvosunk

Jelentkezzen be hozzánk sportorvosi kivizsgálásra!

Elindult az Év Magánrendelője 2014 szavazás!

2014.04.28.

A HáziPatika.hu által mától meghirdetett szavazáson a Főnix Medical Center is részt vesz.

Szavazni a következő linken lehet: http://goo.gl/vQpjwE

Érdemes szavazni, mivel az értékelők között wellness pihenést sorsolnak ki!

Az Év Magánrendelője 2014

Beköszöntött az allergiaszezon:

Allergológiai szakvizsgálatunkat most 2 000 Forint kedvezménnyel veheti igénybe!

Idén a pollenszezon a februári tavasz miatt a szokásosnál korábban vette kezdetét. Az allergia nemcsak a felnőttek, de számos kisgyermek esetében is okoz kellemetlenséget, melynek forrását orvosunk az allergológiai vizsgálat keretében, kellő alapossággal vizsgál meg.

Nyomtassa ki, és hozza el magával a vizsgálatra az alábbi kupont, hogy igénybe vehesse a kedvezményt.

Szakorvos: Dr. Csáki Csilla

Rendelési idő: Péntek 9.00-12.00

Főnix Allergológia kupon

 

Ismét új szakrendeléssel bővült magánorvosi kínálatunk!

2014.03.27.

Dr. Kemendy Gábor, reumatológus szakorvos márciustól elindította magán rendelését a Főnix Medical Centerben.
A reumatológia a mozgásszervi, gyulladásos panaszokkal foglalkozó szakrendelés.

Profil:
- Sokéves itthoni és külföldi szakmai tapasztalat a reumatológiai betegségek diagnosztizálása és kezelése terültén
- Izületi injekciók
- Biológiai terápiák
- Immunterápia
- Soft Lézer terápia

Rendelési idő: Kedd 9.00-11.00

 

Gratulálunk orvosainknak!

2014.03.24.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Foglaljorvost.hu felmérése alapján Dr. Török Mária radiológus szakorvosunk, valamint Dr. Merth Gábor urológusunk 4,8 csillagos értékelést kaptak pácienseinktől.

A szavazóknak köszönjük a bizalmat, és ezúton gratulálunk orvosainknak a kiváló eredményekért!

Török-Merth

 

Új diabetológus szakrendelésünk indult!

2014.01.06.

Dr. Károlyi Hortenzia, belgyógyász-diabetológus főorvos nemrégiben elindította magán rendelését a Főnix Medical Centerben. A diabetológia a cukorbetegség (diabetesz) diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozó szakrendelés.
Célunk a cukorbetegek modern gondozása egy olyan magánorvosi komplexumban, amelyben egy helyszínen a legtöbb szövődmény vizsgálatára lehetőség van.

Rendelési idő: Csütörtök 15.00-19.00