Ajándékozzon egészséget!

2017.12.04.

A legszebb és legértékesebb ajándékok közé tartozik az egészég és a törődés. Ennek a kifejezésében segítünk Önnek az ünnepek közeledtével - de akár az év többi napján is – az utalványaink segítségével, melyekkel az egészséges élet és jövő örömét ajándékozhatja szeretteinek vagy akár munkatársainak.

Egészségközpontjainkban az alábbi utalványok vásárolhatóak meg:

 • Egészségmegőrző szűrőcsomag utalvány
 • Női egészség szűrőcsomag utalvány
 • Férfi egészség szűrőcsomag utalvány
 • Szív- és érrendszeri szűrőcsomag utalvány
 • Szakorvosi vizsgálat utalvány

A részletekről egészségközpontjaink recepcióján kérjen bővebb felvilágosítást!

 

Komoly versenyelőny a dolgozóknak nyújtott egészségszolgáltatás

Az egészségmegőrzés nem költség, hanem gyorsan megtérülő befektetés

2017.11.24.

Health On Day néven tartott egészségfejlesztési szakmai napot a General Electric (GE) Közép-Európában egyedülálló budapesti egészségközpontjában csütörtökön az Affidea Diagnosztika, a FőnixMed, a GE és az Union Biztosító. A rendezvényen mintegy száz HR vezető ismerhette meg a munkahelyi egészség- és életmódprogramok kidolgozásának lehetőségeit a cafeteriában nyújtott egészségbiztosítástól a mozgás- és táplálkozási programokat is felölelő komplex modellekig.

Az egyik legnagyobb hazai foglalkoztatónak számító GE tette lehetővé programszerűen több ezer dolgozója számára az egészség-szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférést Magyarországon, amelyet komplex életmódprogrammal egészített ki. Egészségügyi szolgáltató partnerei, a Főnix-Med és az Affidea Diagnosztika segítségével nagy értékű képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat (CT, MR, mammográfia, ultrahang, röntgen), járóbeteg-szakellátást biztosítanak dolgozóiknak, a betegirányítást pedig az UNION Biztosító 24 órás orvosi call-centere végzi. Az életmód-szolgáltatási oldalon az egészséges táplálkozást az egészséges ételeket kínáló éttermi szolgáltatás, a rendszeres testmozgást pedig színvonalas fitnesz-szolgáltatások egészítik ki. A GE lehetővé tette azt is, hogy a dolgozóik jelentős része mindezt a központi helyszínen, a GE campus területén, a Váci Greens Irodaházban érje el.

          

 

 

 

Év Magánrendelője 2017 versenyben I. helyezést értünk el

Év magánrendelője szakmai díj 2017

 2017-ben is megrendezésre került a HáziPatika.com „Év Magánrendelője” verseny. A megmérettetésen számos, rendkívül nívós magán egészségügyi intézmény vett részt. A rangos szakmai zsűri az „1 napos és fekvőbeteg ellátást végző intézmények” kategóriában a szakmai díjat ítélte meg a Főnix Medical Centernek.

 

Köszönjük az elismerést és a jövőben is azon dolgozunk, hogy a következő évben is kiérdemeljük ezt az elismerést.

 

 

Példaértékű együttműködés keretében nyílt meg
a Váci Greens Egészségközpont

 

Modern képalkotó diagnosztika és szakrendelések egy helyen

 

 

A Főnix-Med és az Affidea Diagnosztika 2017. június 22-én ünnepélyes keretek között nyitotta meg új, közös magán egészségügyi klinikáját, a Váci Greens Egészségközpontot. A Budapest egyik legjobban fejlődő, a General Electricnek (GE) is otthont adó üzleti negyedében nyíló egészségközpont korszerű képalkotó diagnosztikai ellátással és orvosi szakrendelések nagy választékával várja a pácienseket. A klinika a GE dolgozói mellett a Váci úti vállalatok munkatársai, valamint a kerület és az agglomeráció lakosai számára is könnyedén megközelíthető, elhelyezkedése kedvező, azonban regionális referenciaközpontként küldetése ennél sokkal messzebbre mutat.

Budapest, 2017.06.22. - A Váci Greens Egészségközpont a hazai OEP finanszírozás mentes magánegészségügyi szektor egyik ékköve, amely jelentős nagyvállalatok kivételes összefogása mellett, több mint 1,2 milliárd forint összegű beruházás keretében valósult meg. Az Affidea Diagnosztika a GE diagnosztikai berendezések egyik legnagyobb megrendelőjeként hosszú múltra visszanyúló üzleti kapcsolatot ápol a GE-vel, míg a Főnix-Med a foglalkozás-egészségügy révén kötődik a globális vállalathoz. Hármójuk partnerségével pedig létrejöhetett a regionális referenciaközpontnak számító klinika, ahol a cégek saját tudásuk és szolgáltatásuk legjavát összeadva várják a hozzájuk érkezőket.

Az Affidea és a Főnix-Med által működtetett egészségközpont a hazai magán egészségügyi ágazat szempontjából is mérföldkőnek számít, hiszen a két szolgáltató saját erősségeit összeadva, partnerként áll a páciensek szolgálatába.

A Váci Greens Egészségközpont ünnepélyes megnyitóján az Affidea Diagnosztika és a Főnix-Med stratégiai partnerei mellett díszvendégként részt vett Dr. Szabó László külgazdasági és külügyminiszter-helyettes, aki köszöntőbeszédében méltatta a Váci Greens Egészségközpont koncepcióját. „Az, hogy ez a két piaci résztvevő a versenyhelyzeten felülemelkedve partnerségre lépett, nemcsak az érintett vállalatok és a magánpáciensek számára jelent óriási előnyt, hanem az egészségipar fejlődéséhez is hozzájárul. A gazdasági növekedés motorja a magas hozzáadott értékű, innovatív megoldások alkalmazása, amelyre kiváló példa a legmodernebb GE technológiát biztosító egészségközpont.” - mondta Dr. Szabó László, miniszterhelyettes.”

A klinika jelenleg elérhető szolgáltatásai között szerepelnek a belgyógyászat, az ortopédia, a kardiológia, a bőrgyógyászat, a nőgyógyászat, az urológia, a szívultrahang, a szemészet, az orr- fül-gégészet, a fogászat szakterületéhez kapcsolódó vizsgálatok (fogászat és fogászati panoráma RTG), és a gyógytorna. Ezen felül a központ az év során további szakmákkal (allergológia, diabetológia, endokrinológia, reumatológia, neurológia, sportorvoslás, repülőorvoslás) bővíti kínálatát.

A szakrendeléseken túl szűrőközpontként is működik a Váci Greens Egészségközpont, a különböző prevenciós szűrések széles körét kínálva vállalati- és magán ügyfelek számára.

Emellett az új klinika egyedülálló gépparkkal rendelkezik, amely a GE legmodernebb technológiáját állítja a páciensek szolgálatába. Így Magyarországon elsőként válik elérhetővé a térítéses ellátást választók számára a legnagyobb térerejű, 3 Teslás MR berendezés, de egyedülálló az a 3 dimenziós mammográfia is, amelyen a páciens maga állíthatja be a kompressziós erőt, komfortosabbá téve a vizsgálat menetét. További csúcskategóriájú diagnosztikát biztosít a legkorszerűbb 128 szeletes CT berendezés, valamint a legkorszerűbb ultrahang- és digitális röntgen készülékkel is felszerelték a centrumot.

„A Váci Greens Egészségügyi központjában alkalmazott GE diagnosztikai berendezések az orvosi szolgáltatás, a beteggondozás és ellátás innovatív korszakát vetítik előre. Büszkék vagyunk arra, hogy az Affideával és a Főnix-Meddel partnerségben olyan egészségügyi központ létrehozásában vehettünk részt, amely mind a magánellátást választó lakosság széles körének, mind pedig a GE munkavállalóinak magas színvonalú egészségügyi szolgáltatást nyújt” – mondta el Joerg Bauer, a GE Magyarország ügyvezető igazgatója.

A szektor élénkítése mellett a magánklinika az orvostársadalom számára is új távlatokat nyit meg. Leitner György, az Affidea Diagnosztika ügyvezető igazgatója beszédében a központban létesített oktatócentrum jelentőségét emelte ki. „A Váci Greens Egészségközpont létrehozásával a páciensek mellett az orvosoknak, kollégáinknak is szerettünk volna korábban nem elérhető lehetőségeket biztosítani. Ezért alakítottunk ki egy oktatócentrumot a központ emeletén, amelyben szakmai tréningek keretében szeretnénk megosztani a modern képalkotó diagnosztikai eljárások titkait. Az elméleti oktatás mellett pedig a szakemberek működés közben is megfigyelhetik majd a különböző berendezéseket” – mondta Leitner György.

Az összetett koncepció megvalósítása minden fél számára nagy volumenű beruházást jelent, amely során figyelembe kellett venni a szakorvosi rendelésekhez, a diagnosztikai vizsgálatokhoz, valamint a képzések és rendezvények szervezéséhez szükséges feltételeket. „A klinika megtervezésénél és kivitelezésénél számos, a magas szintű ellátáshoz szükséges fizikai, és a páciensek maximális komfortérzetét biztosító egyéb kritériumnak kellett megfelelnünk. A Főnix három éve kereste már a sikeresen működő budai klinikája mellé az új pesti oldali klinikája helyszínét, örömmel tölt el bennünket, hogy megtaláltuk a legideálisabb helyet és a legmegfelelőbb partnert az új telephelyünk kialakításához” – emelte ki köszöntőbeszédében Tunkli Gábor, a Főnix Medical Center ügyvezető igazgatója. A díszvendég és a partnercégek képviselői által megtartott köszöntők után a megnyitó vendégei lehetőséget kaptak, hogy szakmai vezetők kíséretében maguk is megtekintsék Magyarország legmodernebb egészségközpontját.

 

 

 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

A HáziPatika.com, a legnagyobb egészségügyi portál idén második alkalommalrendezi meg 04.20-tól az Év magánrendelője 2015. szavazást,s adja át a szakmai és közönség díjakat.A szavazáson csoport praxis kategóriában a FŐNIX Medical Centert regisztráltuk, amelyen Önök, pácienseink és kollegáink is szavazhatnak.

 

Szavazni az alábbi linken lehet: http://www.hazipatika.com/ev-maganrendeloje-2015/fonix_medical_center/5451

 

A páciensek és a laikus közönség saját tapasztalatai alapján, előre meghatározott szempontrendszer szerint értékeli az intézményeket (1-5-ig ). Ez alapján az egyes intézmények összesített pontszámot kapnak. A kategóriában a legmagasabb átlagpontszámot elérő intézmény lesz a kategória közönségdíjasa.

Nyeremény! Azok között, akik április 20-a és május 20-a között szavaznak valamelyik rendelőre, a Házipatika kisorsol egy hétvégi pihenést a gyopárosfürdői Hotel Corvus Aqua Hotelben, két fő részére!

Érvényes szavazatot csak az adhat le, aki mind az öt kategóriában értékeli az adott kórházat. Szavazatot megerősíteni csak azok a felhasználók tudnak, akik a már létező HáziPatika.com regisztrációjukat összekötik létező Facebook fiókjukkal vagy regisztrálnak a HáziPatika.com oldalon a Facebook fiókjuk segítségével.

 

Egy regisztrációval egy intézményre csak egyszer lehet szavazni. A szavazás tisztasága miatt csak azokat a szavazatokat veszik figyelembe, amelyeket olyan Facebook-regisztrációval erősítettek meg, amelyek tulajdonosai rendelkeznek legalább 20 ismerőssel a Facebookon belül és van legalább egy, 90 napnál régebbi bejegyzésük vagy like-uk vagy feltöltött fotójuk.

 

Előre is köszönjük a szavazatokat!

Foglaljorvost.hu 2014. évi kedvenc orvosai

2015.01.20.

Gratulálunk orvosainknak a foglaljorvost.hu magánorvosi portálon 2014-ben elért kiváló páciens értékelésekért!

- Dr. Filkorn Tamás szemész szakorvos (5)

- Dr. Garay Zsolt fül-orr-gégész szakorvos (5)

- Dr. Gergely Mária radiológus szakorvos (5)

- Dr. Merth Gábor urológus szakorvos (4.9)

Oklevelek

 

Életmentő Bőrvizsgálat a Főnix Medical Centerben!

2015.01.05.

Mostantól elérhető a piacon egyedülálló MelanomaMobil® anyajegyszűrés a Főnix Medical Centerben is!

Életünk során anyajegyeink változhatnak, új anyajegyek alakulhatnak ki bőrünkön. Ezek akár egy rosszindulatú bőrdaganat (bőrrák, melanoma) jelei is lehetnek. A melanoma napjaink egyik legagresszívebben és leggyorsabban terjedő daganatos betegsége, mely időbeni diagnosztizálás nélkül végzetessé válhat. Ezért kiemelkedő fontosságúak a szűrések, valamint a változások észlelése és folyamatos nyomon követése.

Az anyajegyszűréshez szükséges vizsgálatok és elemzés élén a MelanomaMobil® jár, az alábbiaknak köszönhetően:

Melanoma
 • teljes testfelületet megvizsgálják
 • az összes anyajegyet és bőrelváltozást digitálisan rögzítik
 • a speciális felvételeket felnagyított állapotban elemzik ki
 • kétszeresen értékelnek: a helyszíni vizsgálat és kiértékelő központi elemzés során is
 • legalább 2 orvos véleményez egymástól függetlenül
 • az összes anyajegy összehasonlításra kerül a 2. szűréstől, így minden változás észrevehetővé válik

Ennek eredményeként több tízezer szűréssel és több száz megmentett élettel büszkélkedhetnek.

Bővebb információk a szűrésről: Melanomamobil

Bejelentkezés:
- Hétköznap 8 és 16 óra között hívja a +36 70/337 3333 -as telefonszámot vagy
- Jelentkezzen be online itt!

 

Karácsonyi szünet

2014.12.22.

Tisztelt Ügyfeleink!

A Főnix Medical Center 2014.12-23. és 2015.01.04. között ZÁRVA tart.
Nyitás 2015. január 5-én hétfőn 8 órakor.

Minden kedves ügyfelünknek Boldog Ünnepeket Kívánunk!

Karacsonyi szünet

 

Idén ajándékozzon egészséget!

2014.12.01.

A közelgő ünnepek alkalmával Ön is a megfelelő ajándékot keresi? Egészségmegőrző szűrőcsomagunkat 32.000 Ft helyett 25.000 Ft-os áron, most 20% kedvezményel kínáljuk.

 

Gondoljon szereteire, kiváló ajándék a prevenció jegyében!

 

 

 

Főnix Egészségcsomag

 

Előzzük meg az influenzát!

2014.10.26.

Ősz végén, a tél közeledtével megkezdődik az influenza szezonja. Aki idejében oltatja be magát, biztos védettséghez juthat vírusokkal szemben! Kinek érdemes az infuenza elleni védőoltást beadatni?
- főleg az időseknek, a krónikus betegeknek,
- a munkájuk során sokakkal kapcsolatba kerülő embereknek,
- azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akiknek van valamilyen alapbetegségük (pl. magas vérnyomás, érelmeszesedés, szívkoszorúér betegség, asztma, diabétesz, máj- és vesebetegségek)
- kismamáknak, babát tervezőknek.

A védőoltás a Főnix Medical Center szolgáltatásain belül igénybe vehető, melyről recepciós kollégáink készséggel nyújtanak további információt: +36 30 835 8620, recepcio@fonixmedicalcenter.com

 

Sportorvosi vizsgálat a Főnix Medical Centerben!

2014.09.04.

Aki versenyszerűen sportol, az biztosan tudja, hogy a sportoló egészsége érdekében rendszeresen el kell látogatni sportorvoshoz alkalmassági vizsgálatra.
- Sportorvosi vizsgálat a sportengedély kiadásához vagy hosszabbításához.
- Várakozás nélkül
- Alapvizsgálatok egy helyszínen, egy időben
- Előzetes időpont előjegyzés szerint
- Dr. Márkus György, elismert szakorvosunk

Jelentkezzen be hozzánk sportorvosi kivizsgálásra!

Elindult az Év Magánrendelője 2014 szavazás!

2014.04.28.

A HáziPatika.hu által mától meghirdetett szavazáson a Főnix Medical Center is részt vesz.

Szavazni a következő linken lehet: http://goo.gl/vQpjwE

Érdemes szavazni, mivel az értékelők között wellness pihenést sorsolnak ki!

Az Év Magánrendelője 2014

Beköszöntött az allergiaszezon:

Allergológiai szakvizsgálatunkat most 2 000 Forint kedvezménnyel veheti igénybe!

Idén a pollenszezon a februári tavasz miatt a szokásosnál korábban vette kezdetét. Az allergia nemcsak a felnőttek, de számos kisgyermek esetében is okoz kellemetlenséget, melynek forrását orvosunk az allergológiai vizsgálat keretében, kellő alapossággal vizsgál meg.

Nyomtassa ki, és hozza el magával a vizsgálatra az alábbi kupont, hogy igénybe vehesse a kedvezményt.

Szakorvos: Dr. Csáki Csilla

Rendelési idő: Péntek 9.00-12.00

Főnix Allergológia kupon

 

Ismét új szakrendeléssel bővült magánorvosi kínálatunk!

2014.03.27.

Dr. Kemendy Gábor, reumatológus szakorvos márciustól elindította magán rendelését a Főnix Medical Centerben.
A reumatológia a mozgásszervi, gyulladásos panaszokkal foglalkozó szakrendelés.

Profil:
- Sokéves itthoni és külföldi szakmai tapasztalat a reumatológiai betegségek diagnosztizálása és kezelése terültén
- Izületi injekciók
- Biológiai terápiák
- Immunterápia
- Soft Lézer terápia

Rendelési idő: Kedd 9.00-11.00

 

Gratulálunk orvosainknak!

2014.03.24.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Foglaljorvost.hu felmérése alapján Dr. Török Mária radiológus szakorvosunk, valamint Dr. Merth Gábor urológusunk 4,8 csillagos értékelést kaptak pácienseinktől.

A szavazóknak köszönjük a bizalmat, és ezúton gratulálunk orvosainknak a kiváló eredményekért!

Török-Merth

 

Új diabetológus szakrendelésünk indult!

2014.01.06.

Dr. Károlyi Hortenzia, belgyógyász-diabetológus főorvos nemrégiben elindította magán rendelését a Főnix Medical Centerben. A diabetológia a cukorbetegség (diabetesz) diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozó szakrendelés.
Célunk a cukorbetegek modern gondozása egy olyan magánorvosi komplexumban, amelyben egy helyszínen a legtöbb szövődmény vizsgálatára lehetőség van.

Rendelési idő: Csütörtök 15.00-19.00