A FŐNIX-MED Zrt. Magyarország egyik piacvezető – széles szolgáltatási portfoliójú – magán egészségügyi szolgáltatója. Cégünk történetének több mint húsz éve alatt a legmagasabb szakmai színvonalon igyekeztünk magán-pácienseinket és üzleti partnereinket kiszolgálni. Vállalatunk folyamatos megújulását és egyben stabilitását hirdeti a mitológiai eredetű – poraiból feltámadó – FŐNIX madár motívum, melyet 2002-ben választottunk jelképünkké. Társaságunk munkatársai minden percben azon dolgoznak, hogy pácienseink betegségükből mielőbb meggyógyuljanak, testi és lelki egészségüket minél tovább megőrizzék.

Szolgáltatásainkat négy fő szakterületre
különítjük el:

VÁLLALATI EGÉSZSÉGPROGRAMOK

Foglalkozás-egészségügyi programjainkban partnereink vállalati kultúrájának megfelelő – a munkaadó és a munkavállalók közötti szoros kapcsolatot még jobban támogató – szolgáltatásokat nyújtunk. A szokásos orvosi vizsgálatok, szűrések elvégzésén túl, fontosnak tartjuk a humán erőforrás testi-lelki-szellemi állapotának megőrzését, illetve folyamatos fejlesztését. Hitünk szerint csak az egészséges és lojális munkavállaló képes az eredményes munkavégzésre, a vállalatot a kiegyensúlyozott munkavállaló reprezentálja a legjobban.

MAGÁN EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK

A tevékenység keretében szakorvosi ellátást nyújtunk, szakképzett személyzettel és a szükséges műszeres orvosi és háttér-infrastruktúrával felszerelve. Az egyedi vizsgálatokon túl, komplex szűrőcsomagokat (pl. menedzser- szűrések) és ügyfélkártyás programot is ajánlunk ügyfelelinknek. 2012. szeptember 1-jén nyitotta meg kapuit Budapesten a Főnix Medical Center, a FŐNIX–MED Zrt. saját üzemeltetésű sokszakmás magánegészség központja.

A következő mérföldkőhöz 2017-ben érkeztünk, amikor újabb klinikával bővült a magán egészségügyi szolgáltatások köre, megnyílt az Affidea Diagnosztikával közösen létesített Váci Greens Egészségközpont, Budapest egyik legjobban fejlődő, a General Electricnek (GE) is otthont adó üzleti negyedében. Az egészségközpont korszerű képalkotó diagnosztikai ellátással és orvosi szakrendelések nagy választékával várja a pácienseket. A klinika a GE dolgozói mellett a Váci úti vállalatok munkatársai, valamint a kerület és az agglomeráció lakosai számára is könnyedén megközelíthető, elhelyezkedése kedvező, azonban regionális referenciaközpontként küldetése ennél sokkal messzebbre mutat.

KASTÉLYSZANATÓRIUM ÉS EGÉSZSÉGHOTEL

A Főnix Kastélyszanatórium és Egészséghotel egy Európában már jól ismert és bevált, de Magyarországon még újszerű egészség- és életmód-koncepció alapján került kialakításra. Magas szintű orvosi, egészségügyi és négycsillagos szállodai szolgáltatásainak egy, a közelmúltban teljesen felújított és átalakított tradicionális kastély ad otthont. Tevékenységünk programjai az életmódváltás, a prevenció és a rehabilitáció fogalomkörök mentén szerveződnek, kiemelten fókuszálva a szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi betegségekre, azok megelőzésére és rehabilitációjára.

BETEGSZÁLLÍTÁS, MENTÉS, ORVOSI ÜGYLET

Cégünk megalakulása óta foglalkozik betegszállítással, orvosi ügyelettel, rendezvények egészségügyi biztosításával és egyéb kapcsolódószolgáltatásokkal. Ezen szolgáltatásaink szerződéses partnereink és magánügyfeleink számára térítésés formában érhetők el. Az egészségügyi szolgáltatások palettájáról számos szakmai elemet nyújtunk, amelyek egyedülálló módon egészítik ki egymást szolgáltatási struktúránkban.