Aktuális híreink, ajánlataink »

 

Mind a Váci Greens Egészségközpont, mind a Sasadi Egészségközpont széleskörű szakorvosi ellátással, diagnosztikával, preventív szűrőprogramokkal, foglalkozás-egészségügyi rendeléssel, valamint a Sasadi Egészségközpont egynapos sebészeti ellátással várja vállalati ügyfeleit és magán pácienseit.

Rendelőink a legkorszerűbb orvosi gépekkel, diagnosztikai műszerekkel felszereltek. Szakorvosaink nagy tapasztalattal rendelkező, magasan képzett, hiteles, elismert orvosok.

Célunk magas szakmai színvonalon, családias környezetben, személyre szabott ellátással, professzionális kiszolgálással megfelelni ügyfeleink igényeinek.

Szolgáltatásaink várólista nélkül, megfizethető áron elérhetőek.

 

Árlista megtekintése »

 

A Sasadi Egészségközpont csendes és nyugodt budai környezetben található, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető helyszínen. Kiszolgálja Gazdagrét, Farkasrét, Sasad, a XI.és a XII. kerületlakóit, de a jó fekvésének köszönhetően könnyen elérhető a környező kerületekből és településekről is. A Déli pályaudvartól 15 perc mind tömegközlekedéssel, mind gépkocsival. A villamos- és buszmegálló 80m-re található. Amennyiben autóval érkezik, a rendelő előtti parkolónkban díjmentesen parkolhat gépkocsijával.

 

A Sasadi Egészségközpontban az egynapos sebészeti beavatkozások helyszínéül szolgáló a XXI. század elvárásainak megfelelő műtő a legkorszerűbb műszerekkel és berendezésekkel van felszerelve, mely elsősorban széleskörű szemészeti, nőgyógyászati, bőrgyógyászati, plasztikai, urológiai és érsebészeti beavatkozásokra specializált. A műtéten átesett pácienseink egy csendes és nyugodt fektetőben pihenhetnek és gyógyulhatnak, mialatt munkatársaink minden szakmai figyelmet és segítséget megadnak betegeink kényelme és gyógyulása érdekében.

 

Az Affidea Diagnosztikával közösen létrehozott Váci Greens Egészségközpontunk a város egyik legkedveltebb üzleti negyedében, a XIII. kerület egyik legforgalmasabb pontján, a Váci út mellett található. Az egészségközpontnak helyet adó Váci Greens Irodaparkot úgy tervezték, hogy minden szinten fenntartható legyen. Megkülönböztetett figyelmet fordítottak annak a biztosítására, hogy a fejlesztés és az épületek maguk minden egyes lépésükben környezetbarátok maradjanak. Egészségközpontunk autóval és tömegközlekedéssel minden irányból egyszerűen megközelíthető. Az autóval érkezők a környékbeli utcákban parkolhatnak, a tömegközlekedéssel érkezők az M3 metró Forgách utcai vagy Gyöngyösi utcai megállójától pár perc sétával elérhetnek minket.

 

A Váci Greens Egészségközpontban pácienseink egy helyen vehetik igénybe a magas színvonalú, széles körű szakorvosi ellátásainkat és a legmodernebb technikát felvonultató képalkotó diagnosztikai szolgáltatást is. Ezzel a kivételes lehetőséggel megkönnyítjük minden páciensünk számára az ellátási folyamatot, mely más esetben jóval több időt és szervezést venne igénybe mindennapi életükben

 

Elérhetőségeink »