Aktuális híreink, ajánlataink »

Egészségközpontunk széleskörű szakorvosi ellátással, diagnosztikával, preventív szűrőprogramokkal, foglalkozás-egészségügy irendeléssel, valamint egynapos sebészeti ellátással várja vállalati ügyfeleit és magán pácienseit.

A FŐNIX Medical Center rendelői a legkorszerűbb orvosi gépekkel, diagnosztikai műszerekkel felszereltek. Szakorvosaink nagy tapasztalattal rendelkező, magasan képzett, hiteles, elismert orvosok.

Célunk magas szakmai színvonalon, családias környezetben, személyre szabott ellátással, professzionális kiszolgálással megfelelni ügyfeleink igényeinek.

Szolgáltatásaink várólista nélkül, megfizethető áron elérhetőek.

Árlista megtekintése »

Egészségközpontunk csendes és nyugodt budai környezetben található, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető helyszínen.A FŐNIX Medical Center kiszolgálja Gazdagrét, Farkasrét, Sasad, a XI.és a XII. kerületlakóit, de a jó fekvésének köszönhetően könnyen elérhető a környező kerületekből és településekről is. A Déli pályaudvartól 15 perc mind tömegközlekedéssel, mind gépkocsival. A villamos- és buszmegálló 80m-re található. Amennyiben autóval érkezik, a rendelő előtti parkolónkban díjmentesen parkolhat gépkocsijával.

Elérhetőségeink »

Központunkban az egynapos sebészeti beavatkozások helyszínéül szolgáló a XXI. század elvárásainak megfelelő műtő a legkorszerűbb műszerekkel és berendezésekkel van felszerelve, mely elsősorban széleskörű szemészeti, nőgyógyászati, bőrgyógyászati, plasztikai, urológiai és érsebészeti beavatkozásokra specializált.

A műtéten átesett pácienseink egy csendes és nyugodt fektetőben pihenhetnek és gyógyulhatnak, mialatt munkatársaink minden szakmai figyelmet és segítséget megadnak betegeink kényelme és gyógyulása érdekében.

 

FŐNIX Medical Center

Tervezhető egészség!