Példaértékű együttműködés keretében nyílt meg a Váci Greens Egészségközpont

Modern képalkotó diagnosztika és szakrendelések egy helyen

2017.06.22. 

A Főnix-Med és az Affidea Diagnosztika 2017. június 22-én ünnepélyes keretek között nyitotta meg új, közös magán egészségügyi klinikáját, a Váci Greens Egészségközpontot. A Budapest egyik legjobban fejlődő, a General Electricnek (GE) is otthont adó üzleti negyedében nyíló egészségközpont korszerű képalkotó diagnosztikai ellátással és orvosi szakrendelések nagy választékával várja a pácienseket. A klinika a GE dolgozói mellett a Váci úti vállalatok munkatársai, valamint a kerület és az agglomeráció lakosai számára is könnyedén megközelíthető, elhelyezkedése kedvező, azonban regionális referenciaközpontként küldetése ennél sokkal messzebbre mutat.

Sajtóközlemény a Váci Greens Egészségközpont megnyitójáról

 

Köszönjük a kedves sorokat, melyet munkatársaink kaptak munkájuk elismeréseként

2015.10.20.

Tisztelt Szalay Doktor Úr, tisztelt Doktor Urak, tisztelt Ápolók!

Ezer köszönet Önöknek: mindazoknak a munkatársaknak, akik október 8-a előtt, édesanyám, T F. M. életének utolsó napjaiban nálunk megfordultak és segítettek. Köszönöm, hogy jöttek, ha hívnom kellett Önöket, köszönöm, hogy mindenben segítettek, hogy kitanítottak, és mintegy társként rendelkezésre álltak - akár fizikai jelenléttel, akár jó tanáccsal. Elmondhatatlanul sokat segítettek nekem - nekünk - ezekben az utolsó napokban: a mellette állással.  

 

Kérem szíveskedjenek gondoskodni arról, hogy levelemet mindenki olvashassa, aki nálunk megfordult.

Hálás köszönettel: T.Zs.

--

Új székhelyen a Főnix-Med Egészségügyi Szolgáltató

2015.01.05.

Saját tulajdonú, Váci úti irodaházába költözött a FŐNIX-MED, ahonnan hatékonyan összefoghatók a vállalatirányítási és szolgálatvezetési feladatok. Az egykori Ganz Villa nemcsak a budapesti mentőflottának, de két új foglalkozás-egészségügyi rendelőnek is otthont ad.

A cég hivatalos cékhelye januártól: 1138 Budapest, Váci út 198.

 

A Posta Biztosító új termékkel jelenik meg a betegségbiztosítás piacán
Egészségügyi partnere a Főnix-MED Zrt.

2013. 12. 16.

A Posta Biztosító 2014 januárjától új csoportos betegségbiztosítási termékkel lép piacra. A FŐNIX CARE baleset- és betegségbiztosítás a vállalati ügyfelek igényei szerint lett kialakítva.

A Posta Biztosító eddigi biztosítási és a Főnix-MED Zrt egészségügyi szolgáltatási tapasztalataira építve kialakított egy új vállalati csoportos biztosítási terméket. A két cég piaci múltja jelent garanciát a termék megbízhatóságára és kiváló minőségére. A FŐNIX CARE baleset- és betegségbiztosítás a vállalati biztosítási piac igényeire ad megoldást, egy magas színvonalú, széles ellátási spektrummal rendelkező járóbeteg ellátási és diagnosztikai kapacitást kínálva.